Ervaringen van cursisten

“Lieve Eva,

Dank je wel voor het geven van deze super mooie zwangerschapscursus! Jouw aandeel als ervaringsdeskundige was voor ons echt een meerwaarde! Ik voel mij nu sterker en zekerder in mijn zwangerschap en heb vertrouwen gekregen in de bevalling!”

“Lieve Ineke,

Dank je wel voor het geven van deze super mooie zwangerschapscursus! Jouw aandeel als verloskundige en de rust die jij overbrengt tijdens de cursus over de bevalling etc. is erg fijn! En heeft mij ook veel meer rust en vertrouwen gegeven in mezelf en de bevalling! Dank je wel!”

Gwen en Nicola


“Voor ons een waardevolle cursus in de zwangerschap van ons vierde kindje. Samen hebben we stilgestaan bij de zwangerschap en geboorte van ons kindje. Zo goed om te leren hoe je kunt vertrouwen op je lichaam, hoe je diep en goed kunt ontspannen. En dit te gaan gebruiken tijdens de geboorte waarbij je je eigen wensen en idee├źn voorop stelt. Voor ons precies wat we in deze zwangerschap nodig hadden. Een aanrader voor iedereen die zich rustig wil voorbereiden op een kalme geboorte.”

Karin en Rob


“Wat wij ervaren hebben, is dat Paul (mijn partner) wel degelijk een belangrijke, ondersteunende rol tijdens de geboorte kan hebben. Je vormt een team op deze manier. Ik (Evelien) heb door deze cursus meer zelfvertrouwen gekregen in mijn eigen lichaam. Dit geeft mij meer rust en ik kijk nu positief uit naar de geboorte. Beide hebben wij nu een beter en duidelijker beeld van wat een bevalling inhoudt. We hebben tools en tips gekregen om keuzes te maken tijdens de bevalling; wat voor meer rust en ontspanning zal zorgen. Door de kennis die we hebben verkregen tijdens de cursus hebben we geleerd om zelf de regie te houden tijdens de bevalling. Wij hebben ons bij Eva en Ineke ook direct welkom gevoeld. Ze namen alle tijd voor onze vragen en hebben ons heel prettig door de cursus geleid. De cursus avonden vlogen voorbij. Jammer dat het alweer voorbij is!

Evelien en Paul